BAC ENERJİ

Haberler

Karaköy Oteli Müjdesi

Karaköy Rıhtım Caddesi üzerindeki eski Kozluca Han olarak bilinen arazi üzerine yapılacak otel için çalışmalara hız verildiğini söyleyen Gündüz, “Karaköy'de inşa edilecek otelin inşaat ruhsatını aldık. Otel, 200 oda kapasiteli olacak ve bu yıl içinde inşaata başlayacağız. 2015 yılı başında da oteli hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Bugüne kadar tamamlanan oteller için 215 milyon Euro'yu aşkın yatırım yapıldığını belirten Gündüz, "Stratejik ortağımız Accor Grubu ile yarattığımız sinerji ile birlikte yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz, kısa süre içerisinde oldukça hızlı yol kat ettik, hedefimiz Türkiye ve çevre coğrafyada uluslararası standartlarda inşa edilmiş ve işletilen otel projelerine sahip en büyük otel yatırımcılarından biri olmaktır" dedi.

Akfen GYO'nun 2005 yılından bu yana Accor Grubu ile Ibis ve Novotel markaları için münhasıran yapılmış stratejik işbirliği anlaşması mevcuttur. Akfen GYO yatırımını tamamladığı otelleri ticari koşulları gelir ve kâr paylaşımı esasına dayanan 25±10 yıl süreli kira sözleşmeleri ile Avrupa'nın en büyük otel işletmecisi olan Accor Grubu'na kiralamaktadır. Akfen GYO, ekonomik ve orta segment şehir otelciliğine odaklı iş modeli ile Türkiye'de fark yaratan bir alana sahip çıkmaktadır.

Tüm haberleri görüntülemek için tıklayın...